ANSWERS UPDATED

Amazon Quiz Contest All Answers Today 23rd Sep 2021: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Exciting Prizes

   4.3 ( 182766 votes)
Posted By : Ravi Singh
14638827 Views
     

Offer Details

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 23rd Sep 2021 Quiz Answers

Amazon Is Back With Another Quiz Contest Amazon Pay Quiz Contest In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Exciting Prizes. All Amazon Quiz Answers For 23rd Sep 2021 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Receive Daily Amazon Quiz Answers On Telegram: Join Our Telegram Channel Now

Amazon Today's Quiz Answers [23rd Sep 2021, 24 hours starts from 12AM]:

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Rs 25000 Pay Balance

Question 1– On 6th August ______ day is observed to commemorate a tragic day in human history. Fill in the blanks with the name of a city

Answer – Hiroshima

Question 2– On August 26th, Mother Teresa was born in Skopje, located in which current day country?

Answer – North Macedonia

Question 3– India won 11 medals at the recently concluded World Junior Wrestling Championships held in which country?

Answer – Russia

Question 4– This breed of cat, takes its name from the former name of which country?

Answer – Thailand

Question 5– What food substance do these insects prepare?

Answer – Honey

Visit Here to See Upcoming Amazon Great Indian Sale Deals & Offers

 
Amazon Today's Quiz Contest Terms:
  1. This Contest will commence on 23rd September From 12:00:00 A.M. till 24 hours
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in App ("Amazon.in App").
  3. Once you have signed-in to Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 25000 Pay Balance

Amazon Great Indian Festival Quiz Answer:

Answer the question and stand a chance to win 100000 as Amazon Pay Balance

Answer Sequence: B, D, D, D, D 

Question 1: Using Which Bank’s Credit/Debit Card Can You Avail Up To 10% Instant Discount On Shopping During Amazon Great Indian Festival?

Answer: HDFC Bank

Question 2: How can you maximise your savings this Great Indian Festival?

Answer: All of the above

Question 3: How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?

Answer: All of the above

Question 4: What benefits will Amazon offer during Amazon Great Indian Festival?

Answer: All of the above

Question 5: What are the benefits of shopping from Amazon in the safety of your home?

Answer: All of the above

 

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Smart LED Fire TV Quiz : Answer the questions to Win Rs 20000

Answer Sequence: A, A, D, D, D
Q1: With the Fire TV OS and in-built Alexa, you can search across 5000+ apps like YouTube, Prime Video, Netflix or Live TV using voice commands on the Smart LED Fire TVs.
Ans: TRUE
Q2: The New Fire TV interface on all FireTVs allows you to switch between DTH TV Channels, Prime Video, Netflix and more, seamlessly from your home screen, without switching TV inputs.
Ans: TRUE
Q3:What type of content can one enjoy using the Live TV feature on Smart LED Fire TVs?
Ans: All of the above
Q4: With in-built Alexa, which of the following actions can perform using voice commands?
Ans: All of the above
Q5: Which of the following brands offer a Smart Fire TV with Fire TV OS ?
Ans: All of the above

Amazon Samsung Lock Your Frame TV Quiz: Answers the questions to Win Rs 1000

Answers Sequences: C, B, D, D, D
Q1: What is the resolution of the Samsung Frame TV?
Ans: 4K QLED
Q2: Samsung’s The Frame TV has the following features
Ans: All of the above
Q3: What are the customisable bezel colors available for the new Samsung The Frame TV ?
Ans: All of the above
Q4: The art store on the Samsung The Frame TV has how many artworks?
Ans: More than 1400
Q5:What is the color volume of Samsung Frame TV as certified by VDE?
Ans: 100%

Amazon Business Extra Savings Quiz: Answer to win Rs.10000

Answer Sequence: A, D, B, A, B
Q1: Amazon Business works on which business model ?
Ans: Business to Business
Q2: How many of the Fortune 100 companies are Amazon Business customers
Ans: 55
Q3: You can save up to___ on B2B purchases by claiming GST Invoice
Ans: 28%
Q4:Does Amazon Business provides free registration ?
Ans: Yes
Q5: Amazon Business provides services to both organization type SMB and Enterprise?
Ans: Yes

Amazon TCL MINI LED TV Quiz: Answers the questions to Win LED TV

Answer Sequence: A, D, C, B, D, C
Q1: TCL is a Global Top ____ TV brand
Ans: 2
Q2: Which layer is present above the Mini LED backlight layer?
Ans: Quantum Dots
Q3: TCL MINI LED TV Comes with Onkyo Sound Bar, with___________
Ans: 6 Speakers + 2 Subwoofer
Q4: What is the name of Video Call Camera comes in TCL MINI QLED LED C825 TV?
Ans: Magic Camera
Q5: Name the TCL 2021 TV model which comes with Video Call feature?
Ans: ALL
Q6: Where is TCL products manufactured in India?
Ans: Tirupati

Amazon Huidi HD TV Quiz: Answers the questions & Stand a Chance to win Huidi HD TV

Answers Sequence: A, A, D, A, B
Q1: Huidi TV can also be used as a computer monitor.
Ans: TRUE
Q2: When is Huidi TV launching on Amazon?
Ans: Diwali Sale
Q3: What kind of TV features does Huidi brand offer?
Ans: All of these
Q4: Huidi TV uses Android Operating System.
Ans: TRUE
Q5: Who is the manufacturer of Huidi TV’s processor?
Ans: Mali450, Mali-G31 MP2

Amazon Colgate Vedshakti Quiz Answers

Answers Sequence: B, A, D, A, C
Q1: What Is Oil Pulling?
Ans: Recommended in Ayurvedic scriptures, Oil Pulling is a morning ritual that involves swishing oil in your mouth to deep clean and detoxify
Q2: What’s the correct way to practice Oil Pulling?
Ans: Take 1 spoonful of the oil blend, swirl in the mouth for 2-3 minutes (up to 10mins if comfortable) and spit it out
Q3: What are the benefits of Colgate Vedshakti Oil Pulling?
Ans: All of the above
Q4: How many natural ayurvedic oils does Colgate Vedshakti Oil Pulling contain?
Ans: 5
Q5: Colgate Vedshakti Oil Pulling does NOT contain which of the following ingredients?
Ans: Mustard Oil

Amazon Redmi 2K TVs Series Quiz Answers

Answers Sequence: D, D, C, D, D
Q1: Which Of The Following Software Features Are Available With Redmi Smart TV Series?
Ans: All of the above
Q2: What are the screen sizes in which Redmi TV is launching in?
Ans: Both A&B
Q3: Redmi TVs sold in India are manufactured at?
Ans: India
Q4: Which of the following connectivity features are available with Redmi Smart TV Series?
Ans: All of the Above
Q5: Which of these Audio Features are available on upcoming Redmi Smart TV series?
Ans: All the above

Amazon Mi 11X 5G Quiz Answers

Answers Sequence: B, C, A, C, A
Q1: What’s The Peak Brightness On The Award-Winning AMOLED Display Of Mi 11X 5G?
Ans: 1300 nits
Q2: Which flagship processors does the Mi 11X 5G sport?
Ans: Qualcomm® Snapdragon™ 870
Q3: How many DisplayMate awards has the Mi 11X 5G won?
Ans: 11
Q4: What’s the charging speed of Mi 11X 5G?
Ans: 33W fast charging
Q5: How many different movie effects does the camera app of Mi 11X 5G has?
Ans: Five

Amazon Sony Google TV Quiz Answers

Answers Sequence: A, A, A, B, C
Q1: What Is The Name Of Newly Introduced User Interface Of X80AJ?
Ans: Google TV
Q2: How many movies & Tv episodes are available on X80AJ Google Tv?
Ans: 700,000+
Q3: Does X80AJ has access to Apple TV+ original content?
Ans: Yes
Q4: X80AJ supports which of the following?
Ans: Dolby Vision & Atmos
Q5: X80AJ supports which of the following?
Ans: Both

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Answers

Answers Sequence: A, D, D, A, B
Q1: What is the processor in Redmi Note 10 Pro Max
Ans: Qualcomm Snapdragon 732G
Q2: Redmi Note 10 Pro Max has which Quad camera?
Ans: 108MP+8MP+5MP+2MP
Q3: Redmi Note 10 Pro Max has charging speed of?
Ans: 33W Fast Charging
Q4: When was Redmi Note 10 Pro Max launched
Ans: 4th March 2021
Q5:Redmi Note 10 Pro Max has which type of display?
Ans: 120Hz Super Amoled Display

Amazon Helix Metalfit Quiz Answers

Answers Sequence: B, A, D, B, A
Q1: The Watch Shown In The Video Is ___ In Colour ?
Ans: Black
Q2: Helix Metalfit has a SPO2 monitor feature. True or False ?
Ans: TRUE
Q3: How many days of battery life does Helix Metal Fit have (normal usage) ?
Ans: 10 Days
Q4: Does this smartwatch have the heart rate monitor ?
Ans: TRUE
Q5: How many sports modes are there in the smartwatch?
Ans: 10

Amazon Colgate Diabetics Care Quiz Answers

Answers Sequence: A, A, A, A, A
Q1: With diabetes, you have a higher risk of gum infections?
Ans: TRUE
Q2: Gum infections can complicate diabetes management?
Ans: TRUE
Q3: Colgate Toothpaste for Diabetics works by?
Ans: Killing infection causing anaerobic bacteria
Q4: Colgate Toothpaste for Diabetics does NOT contain?
Ans: Sugar
Q5: Colgate toothpaste has been created with Diabetes Experts?
Ans: TRUE

Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answers

Answers Sequence: B, A, C, D, B
Q1: What Are The Camera Specifications Of Tecno Spark 7T?
Ans: 48MP Dual camera
Q2: What is the battery capacity of Tecno Spark 7T?
Ans: 6000mAh
Q3: Which processor used in Tecno Spark 7T?
Ans: Helio G35 Processor
Q4: What special feature does Tecno Spark 7T offer?
Ans: All of the above
Q5: Which display is used in Tecno Spark 7T ?
Ans: HD+IPS display

Amazon OnePlus Nord CE 5G Answers

Answers Sequence: D, D, B, D, C
Q1: OnePlus Nord CE 5G – Was Launched On Which Day?
Ans: 10-Jun-21
Q2: OnePlus Nord smartphones are known for their _______ display.
Ans: 90Hz AMOLED
Q3: What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord called?
Ans: Warp Charge 30T Plus
Q4: OnePlus Nord CE 5G comes in how many colorways?
Ans: 3
Q5: What is the rear camera setup on the OnePlus Nord CE 5G?
Ans: Triple Camera Setup

Amazon OnePlus 9 5G Quiz Answers

Answers Sequence: A, A, C, D, B
Q1: The 48 MP Main Camera Of OnePlus 9 5G Comes With _______
Ans: Sony IMX689 sensor
Q2: Which of the following helps to capture ultra-wide images without distortion at the edges?
Ans: Freeform lens
Q3: The camera in OnePlus 9 5G has been co-developed with which iconic Swedish camera maker
Ans: Hasselblad
Q4: Which charging technology does OnePlus 9 5G use to give a day’s power in 15 mins?
Ans: Warp charge 65T
Q5: OnePlus 9 5G is powered by which processor
Ans: Qualcomm Snapdragon 888

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz Answers

Answers Sequence: A,D, B, A, C
Q1: The Most Recent OnePlus Nord Smartphone – Nord 2 5G – Was Launched On Which Date?
Ans: 22-Jul-21
Q2: OnePlus Nord smartphones are known for their _______ display.
Ans: 90Hz AMOLED
Q3: What’s the fast charging technology on the OnePlus Nord 2 5G called?
Ans: Warp Charge 65
Q4: The OnePlus Nord 2 5G camera is enabled with OIS. What does OIS stand for?
Ans: Optical Image Stabilization
Q5: How many OnePlus Nord smartphones have launched in India till date?
Ans: Three

Amazon BenQ Monitors Quiz Answers

Answers Sequence: D, C, A, D, D
Q1: What Makes BenQ Mobiuz Monitors Suitable For Immersive Gaming Experience?
Ans: All of the above
Q2: BenQ Mobiuz Monitors ensures smooth gameplay through _______ refresh rate.
Ans: 165 Hz
Q3: BenQ Mobiuz Monitors brings out more magnificent colors, realism, depth, and added pop Up to 10 bit (1.07 Billion colors).
Ans: TRUE
Q4: What are the Gameplay assist features BenQ Mobiuz Monitors provides to deliver competitive edge?
Ans: All of the above
Q5: What are the recommended games to play on BenQ Mobiuz Gaming monitor?
Ans: All of the above

Amazon OPPO A16 Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: A, D, C, B, D 

Q1: The New OPPO A16 Comes With A ______ Cm Big Display. Guess The Correct Option.
Ans: 16.55cm
Q2: What are the amazing features that come with the 5000mAH long lasting battery in the new OPPO A16?
Ans: All of the above
Q3: The ______ Camera set up of the new OPPO A16 lets you capture your fave shots like a pro. Which one is it?
Ans: AI Triple Camera
Q4: Which feature of the BIG 16.55cm display in the new OPPO A16 gives you an amazing screen viewing experience?
Ans: HD+ Eye Care Display
Q5: What feature of the amazing AI Triple Camera in the new OPPO A16 let you shoot like a pro?
Ans: All of the above

Amazon Xiaomi 11 Lite NE 5G Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Xiaomi 11 Lite NE 5G smartphone

Answer Sequence: B, A, D, B, D 

Q1: Which Of These Is The “Slimmest & Lightest 5G Device Of 2021” ?
Ans: Xiaomi 11 Lite NE 5G
Q2: When is Xiaomi 11 Lite NE 5G launching in India ?
Ans: 29th September 2021
Q3: Xiaomi 11 Lite NE 5G is equipped with __ 5G bands ?
Ans: 12
Q4: What is the weight of Xiaomi 11 Lite NE 5G?
Ans: 158 gms
Q5: Xiaomi 11 Lite NE 5G is equipped with which of these features ?
Ans: All of the above

Amazon Helix Metalfit Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Helix Watch

Answer Sequence: B, A, D, B, A 

Q1: The Watch Shown In The Video Is ___ In Colour ?
Ans: Black
Q2: Helix Metalfit has a SPO2 monitor feature. True or False ?
Ans: TRUE
Q3: How many days of battery life does Helix Metal Fit have (normal usage) ?
Ans: 10 Days
Q4: Does this smartwatch have the heart rate monitor ?
Ans: TRUE
Q5: How many sports modes are there in the smartwatch?
Ans: 10

Amazon Samsung Tablets Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: B, A, A, C, D 

Q1: Galaxy Tab S7 FE Delivers Rich, Cinematic Sound Quality Through __________ Technology
Ans: Dual AKG speakers powered with Dolby Atmos
Q2: Galaxy Tab S7 FE comes with a mega battery of 10090 mAH.
Ans: TRUE
Q3: Galaxy Tab S7 FE offers an immersive viewing experience with its _____ inch, vibrant display.
Ans: 12.4
Q4: Which productivity instrument comes complementary in-box with the Galaxy Tab S7 FE ?
Ans: Spen
Q5: Which features and accessories help you use the Galaxy Tab S7 FE like a PC?
Ans: All of the above

Amazon Samsung Monster Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: C, D, B, B, D 

Q1: Which Of The Below Monstrous Galaxy M Series Products Have Had A Roaring Success In The Past 2 Amazon Great India Festivals?
Ans: All of the above
Q2: The new Galaxy M coming back soon has the ___ monster design!
Ans: All of the above
Q3: Which of the below has been the most powerful processor in Galaxy M Series till yet?
Ans: Qualcomm Snapdragon 730G
Q4: 4 The ___ display in Samsung Galaxy M series has been the slickest one till yet! P.S. – Watch out for the new Galaxy M
Ans: sAMOLED+
Q5: The monster is back loaded with the below features! Watch out for the new Galaxy M
Ans: All of the above

Amazon Maggi Chicken65 Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: D, D, D, C, C 

Q1: The new flavour of Maggi Instant Noodles is inspired by which of these dishes?
Ans: Chicken 65
Q2: The Maggi special Chicken65 Masala Noodles has a recipe of how many spices and herbs?
Ans: 19
Q3: Which of these words can be used to describe the taste of Maggi special Chicken65 Masala Noodles?
Ans: All of these
Q4: The Maggi special Chicken65 Masala Noodles is perfect for which of these?
Ans: Both of these
Q5: The preparation for Maggi special Chicken65 Masala Noodles can be described by which of these words?
Ans: Both of these

Amazon Dabur Honey Tasties Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: A, A, D, A, A 

Q1: Does Dabur Honey Tasties have 0% added sugar?
Ans: YES
Q2: What flavours is Dabur Honey Tasties available in ?
Ans: Strawberry & Chocolate
Q3: How can we use Dabur Honey Tasties ?
Ans: All of the above
Q4: Is Dabur Honey Tasties enriched with Vitamin D ?
Ans: TRUE
Q5: Can Dabur Honey Tasties replace your sugar filled syrups ?
Ans: YES

Amazon Zandu Ayurveda Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Answer Sequence: D, A, C, C, C 

Q1: Which of the following Zandu products help build immunity ?
Ans: All of them
Q2: Which is the new variant of Chyavanprash launched by Zandu, which has no added Sugar ?
Ans: Zandu Chyavanprash (Jaggery)
Q3: Zandu has launched chyawanprash in chews format. What is it called ?
Ans: Zandu ImmU Chyawan Chews
Q4: Which among the following Zandu Health Juices is/are good for strengthening Immunity ?
Ans: Both 1 & 2
Q5: Which of the following is true about the New Zandu Ortho Vedic Oil?
Ans: Both 1 & 2

Amazon Pay Later Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000 Pay Balance

Q1: There are no annual fees and hidden charges with Amazon Pay Later.
Ans: True
Q2: Which of these apps/websites accept the Amazon Pay Later option?
Ans: All Of the Above
Q3: With Amazon Pay Later you can buy now and pay next month at 0% interest.
Ans: True
Q4: Which of these are benefits of setting up auto repayment on Amazon Pay Later?
Ans: Both Of These
Q5: You can activate your Amazon Pay Later account in 60 seconds.
Ans: True

Amazon Festival Edition Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000

Answer Sequence: D, C, D, C, B

Q1: In Maharashtra, The Festival Of Ganesh Chaturthi Typically Lasts For How Many Days?
Ans: 10
Q2: Lord Ganesha Is Known As Vighnaharta, Which Means One Who Removes __________ . Fill In The Blanks
Ans: Obstacles
Q3: Who Among These Is The Wife Of Lord Ganesha Associated With Intellectual Or Spiritual Growth?
Ans: Siddhi
Q4: Which Sweet Made Of Sweetened Coconut And Rice Flour Is Offered To Lord Ganesha During Ganesh Chaturthi?
Ans: Modak
Q5: Which Movie Starring Hrithik Roshan Features The Song ‘Deva Shree Ganesha’ ?
Ans: Agneepath


How To Get/Claim:


How To Play Amazon Quiz Contest?

1. Download Amazon App

2. Open App

3. Scroll Down And Click On Quiz Banner

4. Click On Play Now

5. Give Above Answers And Play Quiz

6. And Chance To Win Exciting Prizes

 

Note: If You are Not Seeing Amazon Quiz Page in your App then Search 'Quiz' or 'Funzone'. You will see 1st Result as 'FunZone', win prizes with Games & Quizzes >>Open It>> You will see Today Quiz.

📣 IndiaDesire is now on Telegram. Click here to join our channel (@loot_deals_indiadesire) and stay updated with the latest loot deals & offers

 

 

Raise Your Voice:

 Hot Deals

Popular Stores

One of the Finest Loot Deals,Coupons & Free Recharge Offers Website in India

IndiaDesire.com: Online Shopping Offers, Free Recharge Coupons, Loot Deals, Amazon Offers, Flipkart Offers & Paytm Offers

We at IndiaDesire.com have been working hard since 6 years to provide you with best Shopping Experience
with an aggregated offering that helps you find great deals while also saving big bucks!