IndiaDesire-Coupons, Promo Codes, Offers,Coupon Codes, Mobile Smartphones Price
IndiaDesire-Coupons, Promo Codes, Offers,Coupon Codes, Mobile Smartphones Price

Amazon App Treasure Hunt On 8th September : Get Clue Answers For Re 1 Electronics Product

1987242 Views
   4.3 ( 24729 user rated) Posted By : Amit Singh       Thursday, September 8, 2016  2:38 PM    
EXPIRED
India Desire : Amazon App Treasure Hunt On 8th September : Get Clue Answers For Re 1 Electronics Product


Offer Description:

Remember Amazon App Treasure Hunt Happened in Last Previous Months . Its Back Again And this Time With More loot And More Fun On Electronics Products With Amazing Deals At Re 1 Here On 8th September 2016.  Between 11 Am To 7 Pm  With New Clue Every 30 minutes. Find Below The Updated Clues Answers.

Amazon App Treasure Hunt On Electronics Products Is Live Now . Find Clue Answers From Below.

 

 Amazon App Treasure Hunt Game Clues Answers For 8th September 2016

1. 11.00 Am Clue Answer:  TCL 560 Metal Gold Smartphone

2. 11.30 Am Clue Answer:Adata Power Bank PV150 10000 Mah Blue For Tablets

3. 12.00 pm Clue Answer: Moto G Plus 4th Gen , Netgear WNR614 N300 Router

4. 12.30 pm Clue Answer: Intex Aqua Ring Black Smartphone

5. 1.00 Pm Clue Answer: Lenovo Yoga Tab 3 8 tablet, Logitech B170 Wireless Mouse Black

6. 1.30 Pm Clue Answer: One Plus 3 Graphite 64 Gb Smartphone, Santwissen ST01 Smartwatch Blue

7. 2.00 Pm Clue Answer: Moto G Plus 4th Gen Smartphone,Moto G 4th Gen Smartphone,Sandisk Connect Wireless Stick Pendrive

8. 2.30 Pm Clue Answer:  Coolpad Mega 2.5D Smartphone

9. 3.00 Pm Clue Answer:  Moto G Play 4th Gen White & Black Smartphone, AmazonBasics BTV2 Wireless Speaker

10. 3.30 Pm Clue Answer: TCL 562 Metal Gold Smartphone

11. 4.00 Pm Clue Answer:  Logitech M275 Wireless Mouse, Microsoft Surface Pro 4 SU3-0015 12.3 Inches

12. 4.30 Pm Clue Answer:  Micromax Canvas Lapbook L1160 11.6 inch Laptop

13. 5.00 Pm Clue Answer: ADATA PT100 10000 mAH Power Bank

14. 5.30 Pm Clue Answer: Panasonic ER-207-WK-44B men's Beard And hair Trimmer Black

15. 6.00 Pm Clue Answer:  Oppo F1S 3GB Gold Smartphone, logitech X50 Wireless Bluetooth Speaker Black

16. 6.30 Pm Clue Answer: WD my Cloud 2TB Personal Cloud Storage

 

 

 You Are Requested To Find Clue By Yourself Too. And If You Get The Correct Answer Please Comment Below.

 How To Take Part In App Treasure Hunt

  1. This Promotion will be available beginning 11:00 am and ending 7:00 pm on 8th September,2016 (the Promotion Period ).
  2. During the Promotion Period,at an interval of every 30 minutes commencing from 11:00 a.m. until 7:00 p.m. of such day,Amazon will be displaying a clue to a product listed on the App (such product hereinafter referred to as Product ) on the Promotion page of the App.
  3. To participate in this Promotion,a participant is required to:(a) identify and search for the Product associated with the particular clue;and (b) visit the product detail page of such Product displayed on the App.
  4. Participants who identify the Product and visit the product detail page of the Product in accordance with the above Section 3,will be able to purchase the Product at a price of INR 1 (until stocks for such Product available at the promotional rates last).
  5. Each participant can purchase a Product once for each clue during the Promotion Period and cannot apply any other promotional code on an order for a Product made pursuant to this Promotion.
  6. Standard shipping charges,applicable taxes,cash on delivery charges,payment and return policies available on the App shall apply to any purchase made by eligible participants under this Promotion.

 

Amazon App Treasure Hunt 8th September Clue Answers

* This Offer Is Valid For 8th Septemeber 2016 Only.

* Amazon Is Offering An Awesome Deal Where You Have To Give Right Answer . And You Will  Get A Chance To Buy Product For Re 1 .

* This Sale Will Be Live On 11.00 Am And Each 30 Minutes You Will Get The Chance To Answer Correctly &Get A Chance to Buy Product For Re 1.

 




Offer Price Details: Old Price Rs. 5000 New Price Rs. 1
How To Get/Claim:

1. Visit Amazon App Treasure Hunt

2. Guess The Correct Answer

3. Find The Product

4. Go To the Product Page

5. Buy Product For Rs 1

 

 


If The above Link doesn't work Click here

 

 

 

Recommended Products:

 

 


Raise Your Voice:
Subscribe us for Alerts
We offer 100% privacy of your Data. It will not be shared with any third party.
Name:  
Email:  
 

Back to Top